Blogger Layouts

Blogspot | Flickr | Twitter | Facebook | Tumblr | 500px | Myspace

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Times Now..!!

Sunday, January 15, 2012

Shot di kebun buluh

Salam semua . hoho . ! ape kaba korang semua . aku hope okie dokie la eah . ^^ ari nih aku nak story sikit pengalaman aku shot dekat kebun buluh .

pergh . . gempak kowt . masa aku kat situ rasa feel tenang giler larh . syok je kan . memang layan kepala la . . :D

aku terasa cam aku ni ta stay kat bumi lak . pokoknye yang teratur n banyak buat aku rase seronok .

tapi . . hah . ! ade tapi jugak . panas giler kowt . ta sampai 15minit aku da mula berpeluh . huh . tade angin langsung . ggrrr . da le nak masuk tu jalan agak lecah sikit .

its ok la , yang penting port tu memang terbaik . so ni ade gambar sikit yang aku shot ari tu . leave coment guys . aku newbie baru nak up :)

Hasrul


Khairina


Ikhwan


Hasrul

Hasrul
so cam tu jelah guys cite aku untuk ari nih . hope korang semua enjoy okie . thanks untuk talent aku sebab sudi luang masa untuk aku .

next time kita repeat len . hahaha :D

pssttt : sayang . . nanti kita shot kau plak ye :D #sabik pulok

salam guys . ^_^

3 comments:

--> Dah baca . ?
--> Komen la kalau ta terpaksa :D

Likes My Blog ^__^

 
COPYRIGHT © 2010-2012 . All Right Reserved by Zailani Hairuddin